en da

Handelsbetingelser

Vitus Guld ApS / Danish Vintage

CVR-nr. 33044666

Søvangsvej 1-5, 1.

2650 Hvidovre

info@danishvintage.dk

42 44 26 36

Vi er E-mærket, du kan derfor trygt og sikkert handle online hos Danish Vintage. For at blive e-mærket har Danish Vintage været igennem en ansøgningsproces, hvor det blev sikret, at alle kravene til e-mærket blev opfyldt. E-mærket udstedes af e-handelsfonden, hvor deres jurister har kontrolleret Danish Vintage grundigt. Denne kontrol omfatter bl.a. et baggrundstjek af firmaets ejere samt moms– og skattenumre, som Vitus Guld er registreret under.

Betalingsmuligheder på Danishvintage.dk

Bankoverførsel.

Ved en bankoverførsel skal betalingen ske med en straks overførsel til Danish Vintage samme dag som bestillingen er afgivet. På før venligst ordrenummer i tekst til modtager. Ved betaling med en bankoverførsel skal der være overensstemmelse mellem navn på fakturaen og navn på betaleren.

Har du kreditkort som vi ikke tager i mod, kan du altid kunne gennemføre et køb via. Bankoverførsel.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Kort og mobilbetalinger

Visa og Mastercard, ApplePay, GooglePay, MobilePay. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Danish Vintage benytter en godkendt betalingsserver, der krypterer dine kortoplysninger, en såkaldt SSL-protokol. Dette sikrer at man ikke kan aflæse dine informationer.

For at gøre det sikkert at betale med kort, bliver du bedt om at autorisere din betaling via 3D Secure. Hvis du tidligere har registreret dit kort for 3D Secure eller tidligere har benyttet denne service, behøver du ikke registrere dig igen. Se din banks hjemmeside for mere information om denne procedure.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Alle vores priser er inkl. brugtmoms og eller alm. moms. Brugte smykker sælges med brugtmoms og nye producerede smykker samt andre produkter sælges med alm. moms.

Postforsendelse

Danish Vintage sender med Postnord. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Du modtager på e-mail en track & trace nummer, når din pakke sendes ud. Har du valgt udleveringssted vil pakken ligge til afhentning i 7 dage.

Afhentning af ordre i Hvidovre eller Aarhus

Du kan vælge at afhente din ordre i vores Hvidovre eller Aarhus afdeling. Afhentninger i Hvidovre kan tidligst ske dagen efter og i Aarhus 2-4 hverdage efter ordren er lagt. Du bliver kontaktet for at aftale dag og tidspunkt. Din ordre bliver gennemført på afhetningsdagen.

Alle forsendelser er forsikret – Bemærk, hvis du er tilmeldt modtager Flex ordningen har Postnord lov til at stille pakken ved din bopæl, i overensstemmelse med din aftale med Postnord. I dette tilfælde dækker vores forsikring ikke ved bortkomst af pakken efter levering er sket på den aftalte placering. Vi anbefaler i så fald, at man vælger levering ”Valgfrit udleveringssted” altså uden omdeling.

Gratis fragt i til Danmark

Leveringtid (Sjælland, Fyn, Jylland): 1-2 hverdage

Leveringtid: (Færøerne): 1-3 hverdage

Leveringstid: (Grønland): 2-6 hverdage

Fragtpriser EU: 149 DKK

Leveringtid: 2-5 hverdage

Fragtpriser udenfor EU: 249 DKK

Leveringtid: 5-15 hverdage

Prisfejl 

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. Vi er ikke ansvarlige når der foreligger force majeure forhold og vi er kun ansvarlige så længe det følger af dansk ret.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@danishvintage.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Ønsker du at sende varen retur på grund af fejl på produkt fra vores side, betaler vi fragtomkostningerne. Efter du har kontaktet os mhp. returnering, sender vi en gratis pakkelabel til din e-mailadresse.

Fortryder du blot dit køb skal du selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vores varer kan ikke returneres med normal post. Det er dit ansvar at pakken er sporbar og forsikret. Du kan med fordel bestille en forsikret pakkelabel til 72 kr. på vores hjemmeside. Du modtager på e-mail en returlabel og en QR-kode, har du ikke selv mulighed for at printe ud, kan du fremvise QR-koden hos PostNord og få printet din pakkelabel ud. Køb en returlabel her

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 500 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Vitus Guld ApS / Danish Vintage
Søvangsvej 1-5
2650 Hvidovre
E-mail: info@danishvintage.dk

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Vitus Guld ApS/ Danish Vintage
Søvangsvej 1-5
2650 Hvidovre
E-mail: info@danishvintage.dk

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@danishvintage.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

Dine betalingsoplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma PostNord med henblik på levering af dine indkøb.

Når du har lagt en ordre vil vi efterfølgende kontakte dig pr. e-mail med Trustpilot invitationer, med mindre du oplyser os om, at du frabeder dig dette. Du kan også selv afmelde Trustpilot ved at kontakte Trustpilot eller ved modtagelse af mail fra dem.

Datasikkerhed

Personoplysningerne registreres hos Vitus Guld ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på danishvintage.dk er Vitus Guld ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@danishvintage.dk

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger ’’Quickpay/Swedbank” og til håndtering af dine køb ’’Woocomerce’’. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Vitus Guld / Danishvintage.dk

Søvangsvej 1-5, 1.

2650 Hvidovre

e-mail: info@danishvintage.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.10.2022

Indkøbskurv
Ferie lukket DV

 

Danish Vintage holder sommerferie lukket i uge 28+29, fra d. 8 juli t.o.m. d. 21 juli.

Vi er tilbage d. 22 juli 2024

Det er stadig muligt at købe hos os

God sommer :)