en da
Danish Vintage videresælger guldsmykker fra Vitus Guld, smykker som er købt op igennem flere år og venter på at få et nyt liv. Nu er vi klar til at præsentere vores udvalg af brugte guldsmykker, primært af danske designere.

Vi har længe set frem til at give danskerne mulighed for at købe unikke guldsmykker til fair priser. Vores smykker dækker over mange forskellige stilarter og designere. Der vil derfor være et hav af udvalg og ikke mindst sjældne unikke guldsmykker som man skal lede længe efter. På vores webshop er det muligt at købe guldsmykker i form af halskæde, armbånd, ringe, øreringe, brocher mv.

Gå på opdagelse i designklassikere og smukke guldsmykker

Vi har et stort udvalg af guldsmykker i forskellige kategorier og stilarter. Der vil være smykker fra starten af 1900-tallet og helt frem til nutiden. De fleste guldsmykker er fra 1960érne og frem efter. Du vil opleve at flere af vores vintagesmykker stadig bliver produceret i dag. At give guldsmykker en ny chance får du ikke blot et smykke med historie men der er også penge at spare. Her vil man spare den fulde moms samt produktionsomkostninger, dvs. man faktisk kommer tættere på guldets reale værdi.

Danish Vintage er også etableret for at gøre noget godt for miljøet

Guldminer udleder store mængder kviksølv i havene og generelt i atmosfæren. 
Kviksølv er det eneste metal, der er flydende ved stuetemperatur. Det betyder at kviksølv fordamper og spredes over tusindvis af kvadratkilometer. Metallet bliver oplagret i kroppen og påvirker menneskers nervesystem og som forårsager en række alvorlige sygdomme.

 

Vores indpakning og emballage​

Du modtager dine smykker i en silkepapir og en lækker velourlomme som vi har designet til Danish Vintage. Derudover pakker vi din ordre med fyld og papkasse der kan genanvendes. Generelt forsøger vi at være bæredygtig i de steps som indgår i vores arbejde. Det kan være alt fra printerpapir, plastlommer, klude eller brugt mannequin mv.

Smykkernes stand​

Selvom vi nøje vælger smykkerne og tjekker dem for defekter, vil de stadig fremstå med alm. brugsslidtage, mindre ridser og små buler vil forekomme. Der vil være information på hvert produkt ang. smykkets stand. Smykkerne bliver beskrevet som de er og billederne afspejler det aktuelle smykke du køber. Vi vil være 100% ærlige omkring vores smykker, har vi fejlet eller er standen ikke som du forventede, kan du til enhver tid benytte dig af returretten.

Vitus Guld er Danmarks største guldhandler og har siden 2010 opkøbt guldsmykker fra danskere. Med mangeårig erfaring indenfor branchen, kan vi garantere dig en fair handel med den bedste service.

[insta-gallery id="0"]
Indkøbskurv